Budapešť: Podmanivá Výlet Through Pozadí A Společnost

 

budapest food

 

Budapešť, město financování v Maďarsku, je vzrušující cílová, která se bez námahy proplétá vzájemně hojné pozadí, úžasné architektura a útulné pohostinnost. Když začínáme tohoto přehledu k budapešť, nech se prozkoumat rozmanité nabídky města a odhalit poklady, které z něj dělají umístění, kterou musíte navštívit.

Guide do Budapešti:

1. Buda a Parazit

Budapešť stojí rozdělená, ale spojená působivým řekou Dunaj, vytvářející dva výrazný osobnosti v Budíně a Škůdci. Na západě finanční instituce je historický hrad oblast Buda poskytuje scénické výhledy, zatímco Parazit na východní bankě pulzuje moderností, dynamický komunity a slavné Parlament struktura.

2. Termální koupelny

Ne průvodce Budapeští je plné bez kývnutí na populární termální koupelny ve městě, svědectví o jeho tureckém dědictví. Széchenyi a Gellért koupelny vynikají, zásobují volný čas v luxusním okolí . Széchenyi, největší až po velkolepost parlamentu Building , město představuje směs designů. Most Svoboda dodávky úžasný vyhlídka na úžasný Dunaj.

4. Dunaj Cruise

Pro jediný svého druhu perspektivu budapešťských míst, začněte výletní loď. Ať už se vyhříváte dennímu nebo v noci hodinách očarováni rozjasněným během noci tyto výletní lodě poskytují okouzlující a úžasný zážitek s alternativami včetně večeře plavby lodí včetně v reálném čase písně.

5. Maďarská Jídlo

Dopřejte si výdatné a lahodné svět maďarské jídla. Od národního jídla, guláše až po pouliční jídlo vzrušující jako lángos a komín dort, budapešťská kulinářská scéna je lahůdkou pro chuťové pohárky. Ne promeškejte centrální tržnici na smyslovou cestu s místní ovoce a zeleninu, maso a chléb.

6. Zkažte tyče

Budapešťská noční scéna je slavná, konkrétně její nepořádek bary. Szimpla Kert, vůdce v této žánru, nabízí neobvyklé atmosféra, v reálném čase hudba a různorodá skupina. Tyto tyče, umístěné v přeměněných budovách, poskytují výrazný mix historie a současné společnosti pro mimořádný večer.

7. Náměstí hrdinů a městský park

Náměstí Hrdinů stojí jako svědectví o pozadí Maďarska, způsobující rozsáhlého městského parku. Prohlédněte si hrad Vajdahunyad, uvolněte se u jezera a v zimě se ponořte sami ve slavnostní atmosféře budapešť vánočního trhu.

8. Markétin ostrov

Uprostřed tokem Dunaje najděte relaxační Markétin ostrov-- ekologické útočiště nabízející běhání trasy, středověk škody a hudební vodní fontánu. Půjčovné kolo nebo se poklidnou procházkou přes dvory na klid útěk od shonu městského.

9. Social Hotspoty

Pro kulturu nadšence Budapešť nabízí nespočet možností. Ponořte se na vlastní pěst do bohatého historie a kreativity města v Maďarském národním muzeu, muzeu v Penalty Arts a Maďarská národní galerie.

Na závěr, Budapešť je město, které dokonale odkazy svou bohatou historií s a živé moderní kultura. Ať už jste uchváceni architekturou, hledáte volný čas, nebo si pochutnáváte si vaření vzrušení, Budapešť zaručuje zážitek, který přetrvá ve vaší paměti. Prohlédněte si, vychutnejte si a rozvíjejte dlouhodobé vzpomínky v této okouzlující Evropě financování.